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Referências consultadas

Agostoni C, et al. Supplementation of N-3 LCPUFA to the diet of children older than 2 years: a commentary by the ESPGHAN Committee on Nutrition. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2011;53(1):2-10; Barbalho SM, et al. Papel dos ácidos graxos ômega 3 na resolução dos processos inflamatórios. Medicina (Ribeirão Preto) 2011;44(3):234-40; Carver JD, et al. The relationship between age and the fatty acid composition of cerebral cortex and erythrocytes in human subjects. Brain Res Bull. 2001;56(2):79-85; FAO. Fats and fatty acids in human nutrition: report of an expert consulation. FAO FOOD and Nutrition Paper. 2010. Disponível em: fao.org. Acesso em: dezembro, 2018; Koletzko B, et al. The roles of long-chain polyunsaturated fatty acids in pregnancy, lactation and infancy: review of current knowledge and consensus recommendations. J Perinat Med. 2008;36(1):5-14; Lavialle M, et al. Involvement of omega-3 fatty acids in emotional responses and hyperactive symptoms. J Nutr Biochem. 2010;21(10):899-905; Rotulagem do produto Ommax. Data on file - Mantecorp Farmasa. Advertência: Pessoas que apresentem doenças ou alterações fisiológicas, mulheres grávidas ou amamentando (nutrizes) deverão consultar o médico antes de usar o produto.